Dátum: 2024 április 28. (vasárnap) | Valéria

hírek

A BJAHC ELLEN FOLYTATJUK

Felnőtt 2023-11-17

Visszavághat pénteken csapatunk kerületi szomszédjának, a BJAHC-nek. Kangyal Balázs együttese három hete nyerni tudott a Megyeri úton.

Az UTE és az Akadémia ebben az Erste Liga szezonban már kétszer játszott egymás ellen, és eddig mindkét alkalommal az idegenben jégre lépő csapat szerezte a három pontot. A szezonnyitó meccsen Káposztásmegyeren a mieink győztek 4:1-re, a Megyeri úton viszont a vendégcsapat nyert 3:1-re.

Izgalmas kérdés, hogy a stabil újpesti védelem, amely eddig a legkevesebb gól kapta, mit kezd a rozsomákok rendkívül kreatív támadójátékával. Az UTE ebben a szezonban csak 28 gólt kapott, ami a legkevesebb a ligában, és kapusunk, Rajna Miklós közel 95 százalékos teljesítménnyel a legjobb formában védő hálóőr, míg a BJAHC a második legtöbb gólt szerezte, a csapat 55 találatnál jár, és hét olyan játékosa van, akik már 10 pont felett állnak a kanadai táblázaton.

"A szezonnyitó meccsünk nagyon jól sikerült a BJAHC ellen, az a mérkőzés adta meg a nyolc meccses győzelmi szériánk alapját. - nyilatkozta Szabó Rácz Maxim az utehoki.hu-nak. - Hazai pályán sajnos kikaptunk ellenünk, nem mentek be úgy a helyzeteink, mint idegenben. Az FTC elleni vereség megviselt mindenkit, de készen állunk a mai meccsre, és vissza fogunk térni a jó útra."

A BJAHC-UTE mérkőzés pénteken 18.40-kor kezdődik a Külső Szilágyi úton, a Vasas Jégcentrumban.

#hajrálilák

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2024.01.17. UTE - FTC (MK) című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41