Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

A BRASSÓ-UTE LEHET A NAP RANGADÓJA

Felnőtt 2021-09-17

Öt mérkőzéssel indul a 2021/22-es Erste Liga-szezon pénteken, ezek közül háromra ingyenesen mehetnek be a szurkolók (Brassóban éppen nem). A jkb.hu szerint éppen a mieink brassói vendégjátéka hozhatja a nap legizgalmasabb csatáját. 

Gyakorlatilag teljes fordulóra rendeznek ma a magyar bázisú nemzetközi bajnokság első játéknapján, öt meccset rendeznek, ezek közül hármat Erdélyben, egy csapat értelemszerűen szabadnapos, ez az együttes az FTC-Telekom

A koronavírus-járvány sújtotta tavalyi szezon zárt kapus meccsei után a klubok zöme minimális kárpátlásként ingyen engedi be a szurkolókat első hazai mérkőzésére, ehhez a kezdeményezéshez csak a Csíkszeredai Sportklub és a Brassó nem kívánt csatlakozni. A harmadik erdélyi találkozón, a Gyergyói HK–DAB-on nem kérnek lejt a belépésért. Fontos információ: bár részben különböznek a romániai és a magyarországi járványügyi előírások, abban azonosak, hogy csak védettségüket igazolni tudó személyek mehetnek be a jégcsarnokokba, legalábbis ami a felnőtteket illeti.

A tavalyi döntős Brassó csak hosszas huzavona után csatlakozhattott a mezőnyhöz, ez azonban nem akadályozta meg őket abban, hogy rengeteg honosítottal és masszív légiósokkal teli keretet rakjanak össze.

Igen ám, de az UTE sem tétlenkedett, a mieink egyértelmű célja, hogy a csapat versenyképes lehessen a jóval magasabb költségvetésű topfavoritokkal szemben is, így ezt a meccset tekinthetjük a nap rangadójának.

A mérkőzés 17.30-kor kezdődik Brassóban.

#hajrálilák

forrás: jkb.hu

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2024.01.03. UTE - DVTK című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41