Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

A DAB ELLEN JAVÍTHATUNK

Felnőtt 2022-01-09

Vasárnap a héten már másodszor játszhat csapatunk a Dunaújvárosi Acélbikák ellen. A mieink ötmeccses győzelmi szériája pénteken ért véget Székesfehérváron.

 

A DAB vereségszériája jelenleg tíz mérkőzéses, pontot is csak Miskolcon szerzett a dunaújvárosi csapat. 

 

A két csapat utoljára kedden találkozott egymással, akkor a mieink simán győztek 4:1-re, a mérkőzés legjobbja a két gól szerző Jack Suter, és a több asszisztot is kiosztó Kiss Patrik volt. 

 

Sajnos a meccsen több meghatározó játékost nélkülöznie kell Virág Csabának, hiszen a csapatkapitány, Benk András beteg, Varga Arnold és Nemes Benjamin sérüléssel küzd, Tanner Jago pedig két meccses eltiltását tölti. 

 

“Örülök, hogy újra hazai pályán játszhatunk, elsősorban azt várom, hogy kiköszörüljük a csorbát a Volán elleni vereség után. - mondta Kiss Dániel a szombati edzés után. Nagyon kellemetlen ellenfél a DAB, ráadásul javuló tendenciát mutatnak, egyre nehezebb ellenünk játszani, szerintem csak nagyon letisztult, egyszerű játékkal, okos hokival nyerhetünk ellenük.”

 

A vasárnap 18.30-kor kezdődő összecsapásra jegyeket venni - szokás szerint - csak az Eventim oldalán lehet. Várjuk minden szurkolónkat a Megyeri úti Jégcsarnokba!

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2021.09.30. UTE - Gyergyó című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41