Dátum: 2024 április 28. (vasárnap) | Valéria

hírek

A FEHA19 ELLEN MEGYÜNK TOVÁBB

Felnőtt 2024-02-16

Pénteken este hat órától a fehérvári farmcsapat lesz ellenfelünk az Erste Ligában. A kisvolán két hete nem játszott tétmeccsen, és jelenleg ligautolsóként próbál feljebb kapaszkodni a tabellán. 

Az alapszakasz un. második fázisában még nem lépett jégre a székesfehérvári alakulat, így Anatolij Bogdanov tanítványai egy nagyobb pihenő után látogatnak a Megyeri útra. A mieink a Valentin-napi meccsen szerda este sokáig döntetlenre álltak a tabellamásodik Brassóval, akik csak az utolsó percekben tudták kicsakarni a 4:2-es győzelmet a lilák ellen.

Az UTE és a FEHA eddigi idei négy meccse alatt jellemzően papírforma eredmények születettek. Egyszer ugyan legyőztek bennünket a hosszabbításban hazai jégen, a többi három meccsen azonban rendes játékidőben az Újpest nyert. Ez már csak azért is érdekes, mert a mieinknek az elmúlt években többször is meggyűlt a baja a fehérvári fiatalokkal.

"Hiába utolsó a tabellán a FEHA, ők sosem könnyű ellenfelek, ráadásul egyre többen játszanak vissza az osztrák ligás nagycsapatból is - nyilatkozat az utehoki.hu-nak támadónk, Kiss Patrik. - Biztos hogy jönni fognak, hajtani, és ha szoros az eredmény, akkor nem adják majd fel. Nekünk el kell kezdenünk úgy játszani, ahogy majd a rájátszásban szeretnénk, erre ez a nyolc meccs kiváló alkalmat kínál, ezt jól kell kihasználnunk. Miután nagyon nyitott a középmezőny, arra is figyelnünk kell, hogy minél több pontot gyűjtsünk, mert szeretnénk hazai jégen kezdeni a playoff-ot." - tette hozzá csapatunk legeredményesebb magyar játékosa.

Az UTE-FEHA19 mérkőzés pénteken este 18.00-kor kezdődik, a meccsre jegyeket venni vagy a Megyeri úti jégcsarnok pénztárában, vagy online az Eventim felületén lehet.

Az összecsapást az Erste Liga TV élőben közvetíti.

#hajrálilák

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.01.28. UTE - Fehérvár című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41