Dátum: 2024 április 28. (vasárnap) | Valéria

hírek

A FEHÉRVÁR AV19-BŐL JÖN ÚJ HÁTVÉDÜNK

Felnőtt 2023-07-19

A legmagasabban jegyzett magyar jégkorongcsapattól, az ICE Hockey League-ben szereplő Fehérvár AV19-től Szabó Dánielt szerezte meg az UTE. A 27 éves hátvéd utoljára négy évvel ezelőtt játszott néhány meccset az Erste Ligában, azóta folyamatosan az osztrák központú nemzetközi ligában számítottak rá a székesfehérváriak.

 

A magyar válogatott hátvéd szinte minden meccsen lehetőséget kapott eddigi csapatánál az elmúlt években az ICE Hockey League-ben, mégsem maradéktalanul elégedett a Fehérvár AV19-ben nyújtott teljesítményével.

 

"Az elmúlt néhány szezonban nem úgy teljesítettem Fehérváron, ahogy szerettem volna, ezért gondoltam, hogy itt a váltás ideje.  - mondta az utehoki.hu-nak Szabó Dániel. - Nyáron bővült a családunk, úgyhogy külföldre emiatt nem akartam menni. Az Újpest olyan opciót kínált, ami kedvező számomra."

 

Miután csapatunk "magyar magját" ismeri, ezért új játékosunk abban biztos, hogy az öltözői hangulat kiváló lesz az UTE-nál, valamint az együttes szerinte a jégen is egységes és küzdős lesz.

 

"Tudom, hogy a tavalyi szezon nem úgy sikerült Újpesten, ahogy azt sokan tervezték, de Fehérváron megéltem olyat, amikor egy gyengén sikerült szezon után a következő egész jó lett, szerintem ezt itt is meg tudjuk valósítani." - tette hozzá frissen igazolt hátvédünk.

 

Szabó Dániel szerint az szurkolóknak azért lesz érdemes kilátogatniuk az UTE meccseire, mert egy új keretet és egy új edzői stábot láthatnak majd, ezek a változások pedig tudnak pluszt adni a játékosoknak. 

 

"A nyári felkészülésem jól halad, tudunk jégre menni Érden, most már tényleg csak azt várom, hogy elkezdődjenek augusztusban a közös edzések Újpesten." - zárta gondolatait Szabó Dániel.

 

Szeretettel köszöntünk a csapatnál, Dani!

 

#hajrálilák 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.11.03. UTE_DEAC című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41