Dátum: 2024 április 26. (péntek) | Ervin

hírek

A HK Poprad ellen zárjuk a felkészülést!

Felnőtt 2018-09-05

Pénteki nappal hivatalosan is lezárul a felkészülési időszak felnőtt jégkorong csapatunk számára, hiszen 18 órai kezdettel a szlovák első osztályú HK Poprad vendégeként lépünk jégre utoljára a hétfői, Ferencváros elleni bajnoki rajt előtt. Ez a mérkőzés egyben Visegrád Kupa találkozó is lesz.

Ellenfelünk eddig 11 összecsapáson van túl augusztus eleje óta. Ebben hat felkészülési mérkőzés szerepel, ahol két győzelmet és négy vereséget értek el, majd a három Tátra Kupa mérkőzésen három győzelemmel zártak. Időközben elkezdődött a Visegrád Kupa is, ahol a Ferencvárost és a DAB-ot is legyőzték, így két győzelemmel a harmadik helyen állnak a tabellán, de kevesebb találkozójuk van, mint az előttük levőknek.

Nekünk ez lesz az ötödik felkészülési, és második Visegrád Kupa találkozónk. Az első sajnos nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, és a Nyitra ellen vereséget szenvedtünk.

Tavaly már találkoztunk aktuális ellenfelünkkel, akkor sajnos kettős győzelemmel léptek tovább a Visegrád Kupa negyeddöntőjéből.

Azt egyelőre nem tudjuk, hogy lesz-e élő közvetítés a mérkőzésről, de facebook (https://www.facebook.com/utehoki/) oldalunkon minden harmad után tájékoztatjuk szurkolóinkat a találkozó alakulásáról.

HAJRÁ UTE!

Az UTE jégkorongcsapatát a Szerencsjáték Zrt. támogatja!

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2021.11.21. UTE - DAB című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41