Dátum: 2024 április 25. (csütörtök) | Márk

hírek

A KEDDINÉL TÖBB KELL MISKOLCON

Felnőtt 2021-11-19

Az Erste Ligát vezető csapatunk pénteken este újra a Miskolc ellen játszik, ezúttal idegenben. A DVTK-t kedden megvertük 3:1-re, de szeptemberben hosszabbításban kikapott az Újpest Tokaji Viktorék vendégeként.

 

“Jobb játék kell Miskolcon.” - mondta önkritikusan a keddi meccs után Virág Csaba vezetőedző, aki a győzelem ellenére nem volt elégedett az UTE akkori teljesítményével. 

 

A mieinkkel szemben a Diósgyőr kifejezetten gyengén szerepel a ligában, ennek ellenére nem mehetünk biztosra a Jegesmedvék ellen. A miskolci alakulat stabil védekezést mutatott be a a hét elején a Megyeri úton, és kiváló játékosokból áll a piros-fehérek kerete, de a gólszerzéssel régóta hadilábon állnak. Vezetőedzőjüknek erre megoldást kell találnia, ha az alapszakasz végén a rájátszásba akarnak kerülni. Jelenleg kilenc ponttal vannak lemaradva a nyolcadik helyezett Debrecentől.

 

A DVTK Jegesmedvék-UTE párharc pénteken 18.00-kor kezdődik a Miskolci Jégcsarnokban, a mérkőzéseket november 19-től újra az Erste Liga TV előfizetői láthatják, a helyszínre kilátogatók szurkolók mellett.

 

#HAJRÁLILÁK

fotó: Jani Martin / UTE

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.09.16. UTE - DVTK című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41