Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

A LISTAVEZETŐ JÖN A MATINÉRA

Felnőtt 2022-10-15

Óriási szüksége van vasánap csapatunknak a támogatásra, mert a listavezető BJAHC látogat tíz napon belül másodszor a Megyeri útra. Az előző mérkőzést Kangyal Balázs csapata nyerte meg ellenünk 5:1-re, de a játék alapján sokkal közelebb állt egymáshoz a két együttes, mint az eredmény mutatta. 

 

Tetemes, 4:0-ás hátrányból egyenlített pénteken az UTE Debrecenben, ezzel komoly karaktert mutatva, de a pontszerzés ezek után sem jött össze, mert a hazai csapat, kihasználva az utolsó emberelőnyt, végül 5:4-re győzött.

 

A BJAHC-nak sem volt könnyű dolga péntek este Miskolcon. Az akadémisták egy kőkemény meccsen győztek 4:2-re a DVTK ellen, és ezzel már a hetedik meccsüket nyerték meg zsinórban, nagy bravúr lenne, ha ezt a szériát éppen a mieink törhetnék meg. 

 

Az UTE-BJAHC mérkőzés 18.00-kor kezdődik, de a program már 16.00-kor beindul a Megyeri úton, úgyanis vasárnap Újpesten folytatódik a Magyar Jégkorong Szövetség és az Erste Bank közös családi programsorozata, az Erste Liga Matiné. 

 

Az eseményen lesz kapuralövés, korongtorony-építés, óriás kockapuzzle, az első harmadszünetben Kahoot! kvízjáték, és lehet találkozni, valamint közös fotót készíteni Csúszkával, a honi jégkorongsport népszerű kabalafigurájával.

 

Az Erste Liga Matiné programjai ingyenesek azoknak, akik jegyet váltanak a mérkőzésre. Belépőket venni a Megyeri úti pénztárban, valamint a eventim.hu felületén lehet.

 

#hajrálilák

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.12.30. UTE - Brasov című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41