Dátum: 2024 június 20. (csütörtök) | Rafael

hírek

A MAG TAGJA MARAD KOVÁCS SEBI

Felnőtt 2024-06-05

A nyolcadik idényét kezdi meg az UTE felnőtt csapatában és az Erste Ligában ősszel Kovács Sebestyén. A rövidesen 24 esztendős saját nevelésű csatárunk eddig nem kevesebb, mint 236 mérkőzésen lépett pályára lila-fehérben, ezúttal sem volt számára kérdés, hogy az Újpestben folytatja. 

 

Aláírta újabb szerződését a vezetőséggel Kovács Sebi, azt mondja, egyik fél részéről sem volt kérdés, hogy megszületik a megállapodás közte és a vezetőség között.

 

„Nyolcadik szezonomat kezdtem meg itt Újpesten, számtalanszor hangoztattam már, hogy mennyit jelent nekem ez a klub, remélem, hogy a mentalitásomat látva ezt senkinek sem kell bizonygatnom. – mondta az utehoki.hu-nak Kovács Sebestyén. – Az évek óta kialakult maggal már teljesen összekovácsolódtunk, nagyon örülök, hogy ezen a nyáron olyan srácok csatlakoznak hozzánk, akik szintén tudják, hogy milyen, ha valakinek újpesti, lila-fehér vér csörgedezik az ereiben. Számomra ide tartozni nagyon felemelő dolog, ami extra motivációt és önbizalmat ad, büszke vagyok arra, hogy itt váltam azzá a sportolóvá, aki ma vagyok.”

 

Fiatal játékosunk megígérte, hogy a jégen jövőre is igyekszik majd a legjobbját nyújtani, bármilyen szerep háruljon rá, mindig a csapat sikeréért, és az újpesti címerért fog harcolni. Cserébe továbbra is számít a szurkolók segítségére. 

 

„Az újpesti atmoszféra mindig ad egy plusz löketet, főleg, amikor hallom, hogy mögöttünk áll az egész csarnok/szurkolótábor, illetve az se hátrány, ha vannak szép hölgyek a lelátón, az is extra motivációt jelent.” – tette hozzá csatárunk, aki arról is beszélt, hogy még nem találkozott az UTE új vezetőedzőjével, a kanadai Jason Morgannel, de eddig csak jót hallott róla, ezért már nagyon várja a vele való közös munkát.

 

Sebi a következő idényre való felkészülést jegyében jelenleg szárazedzéseket végez, és már alig várja, hogy elinduljon a szezon, és a csapattal kikorcsolyázhasson a jégre, miközben a Megyeri úti kanyar felől zúg a hajrá lilák!

 

Sok sikert a következő idényre, Sebi!

 

#hajrálilák

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.12.22. UTE - FEHA19 című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41