Dátum: 2024 május 3. (péntek) | Tímea, Irma

hírek

A SEREGHAJTÓ JÖN

Felnőtt 2024-01-23

A FEHA19 látogat szerda délután a Megyeri útra. A tabellán utolsó Fehérváriak eddig fele annyi pontot gyűjtöttek, mint az Újpest, így ellenünk a győzelem szinte kötelező. Ugyanakkor intő jel, hogy a kisvolán ebben az idényben egyszer már megviccelte a mieinket. 

A két csapat először október végén találkozott egymással az Erste Liga aktuális kiírásában, akkor a nyolc mérkőzés után makulátlan, a táblázatot toronymagasan vezető Újpest meglepetésre hosszabbításban kikapott 3:2-re a Fehérvártól, ezzel elszenvedve első vereségét. 

A mieink ezek után némileg kiköszörülték a csorbát, és legyőzték a FEHA-t egyszer otthon, egyszer idegenben is. Ugyanakkor Markus Juurikkala tanítványainak egyszer sem volt könnyű dolga, csak egy-egy góllal tudtak nyerni a Fehérvár ellen.

Anatolij Bogdanov csapatának már kisebb csoda kellene ahhoz, hogy bejusson a rájátszásba, míg a mieinknek azért kell a győzelem, hogy továbbra is tapadhassunk a tabellán dobogós helyen álló csapatokhoz. 

"A Fehérvár az egy keményen dolgozó, hajtós csapat, mindenképpen kemény meccset várok." - mondta a kedd esti összecsapásról 17 éves támadónk, Lőczi Barnabás, aki arról is beszélt, hogy hazai pályán, a szurkolók támogatása mellett az UTE-nak ezúttal csak a három pont megszerzése lehet elfogadható.

A mérkőzés kedden 18.00 órakor kezdődik a Megyeri úton, jegyeket online az Eventim kínál, de a pénztár is kinyit a meccs előtt.

Az összecsapást az Erste Liga TV közvetíti élőben.

#hajrálilák

 

 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.10.15. UTE - DAB című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41