Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

A TÉT A DOBOGÓ

Felnőtt 2021-11-04

Másodszor találkozik egymással idén az Erste Liga alapszakaszában a MAC HKB Újbuda és az Újpest. A mieink az első meccset hosszabbításban megnyerték hazai pályán, és a formájuk alapján a Tüskecsarnokban is lehet esélyük a győzelemre. 

 

Nem hozott szerencsét a tizenharmadik meccs a MAC-nak, Kangyal Balázs együttese hétfőn 8:3-ra kikapott hazai pályán a Csíkszeredától, pedig az első tizenkét mérkőzése mindegyikén pontot szerzett az Erste Liga idei kiírásában. 

 

Többek között az UTE ellen is meglett az egy pont még október közepén, akkor a Megyeri úton a rendes játékidő vége 1:1 lett, a mieink csak egy hosszabbításban szerzett Nemes Benjamin góllal tudták felülmúlni az újbudaiakat.

 

“Biztos vagyok benne, hogy most is egy kemény mérkőzésnek nézünk elébe. - mondta a csütörtöki edzés után csapatunk fiatal támadója, Kovács Sebestyén. - Minimum 100 százalék kell ahhoz, hogy behúzzuk a meccset. Arra készülünk, hogy nekik megyünk.”

 

Miután az FTC-Telekom csütörtökön este nagy meglepetésre nulla pontot szerzett a Titánok vendégeként Székesfehérváron, így a pénteki MAC-UTE összecsapás győztese legjobb budapesti csapatként a dobogóra is felléphet a tabellán. 

 

Ehhez az Újpestnek a rendes játékidőben kellene hoznia a meccset, a MAC-nak pedig elég egy hosszabbításban megnyert mérkőzés is. 

 

A találkozó pénteken 19 órakor kezdődik a Tüskecsarnokban. 

 

#HAJRÁLILÁK

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.09.29. UTE - DEAC című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41