Dátum: 2024 április 20. (szombat) | Konrád

hírek

A VÍGH BALÁZS-KUPÁÉRT IS HARCOLUNK A FTC ELLEN

Felnőtt 2020-12-08

Ma este 17.30-tól a Megyeri úton vágnának vissza a zöldeknek a novemberi idegenbeli meccs után, amelyen csak hajszállal kaptunk ki ősi riválisunktól.

Az Újpest továbbra is tartja a vereség, győzelem sormintát, mióta november 15-én veszített a Fradi otthonában, azóta követik egymást váltva a kudarcok és a sikerek. 

A DEAC-ot verték, a MAC HKB-tól kikaptak, a Vasast legyűrték – egy vízilabda-eredményt hozó meccsen –, a Gyergyóval nem bírtak, a Brassó hazai veretlenségét elvették. 

Ez utóbbi különösen szép eredmény volt, ellenben nem sok jót ígér, mondhatnánk, ha nem tudnánk, hogy minden szériának vége szakad egyszer. Annál inkább, mert az UTE-nak minden adottsága megvan, hogy bravúrokat érjen el, az előtte állók közül a MAC HKB-val, a DEAC-cal és a Coronával szemben is bizonyította már ezt az idén. A Fradi ellen még nem, tehát itt az alkalom. 

Ehhez persze Fodor Szabolcs együttesének is lesz egy-két szava. Különösen annak tükrében, hogy a gárda lecsúszott a dobogóról, és jelenleg a 4. helyen áll. A visszaesés oka, hogy a korábban 6 meccses győztes szériát építő csapat utóbbi 3 találkozójából kettőt elveszített, miután kikapott Brassóban, majd a DEAC is meglepte a Tüskecsarnokban. 

Egy újabb vereség már hullámvölgynek számítana, és ilyenbe bizonyosan nem szeretnének beleragadni Nagy Gergőék. A fővárosi rangadónak extra presztízsértéket ad, hogy a Vígh Balázs-vándorkupáért is küzdenek majd a felek. 

A veronai busztragédia hokis áldozatának emlékét őrző trófeát tavaly a zöldek vihették haza, a nap egyik kérdése, hogy náluk maradhat-e. Az összecsapást a közszolgálati televízió sportcsatornája közvetíti.

forrás: jkb.hu

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.11.01. UTE - Brasov című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41