Dátum: 2024 április 29. (hétfő) | Péter

hírek

A jegesMEDVE NEM JÁTÉK

Felnőtt 2024-01-30

Az Erste Liga kedd esti mérkőzésén a DVTK Jegesmedvék csapata ellen játszunk idegenben. A miskolci csapat rosszul kezdte a januárt, viszont az erdélyi túrájáról öt ponttal jött haza, vagyis a vendéglátók jó formában vannak, így megnehezíthetik a jelenleg negyedik UTE dolgát.

 

Az elmúlt egy hétben úgy is sikerült előrelépnie csapatunknak a tabellán, hogy nem játszott hivatalos mérkőzést: a Csíkszeredától vont le három pontot jogerősen a Magyar Jégkorong Szövetségk Fegyelmi Bizottsága. 

 

Hogy a pozíciót megtarsuk, és megerősítsük helyünket az élcsoportban, ahhoz kedden le kell győznünk idegenben a DVTK együttesét. A Jegesmedvék egy Megyeri úton kapott méretes zakóval kezdték az idei évet, a mieink akkor 5:0-ra lépték le a Diósgyőrt, majd kikaptak a FTC-től és a BJAHC-től hazai pályán, valamint idegenben a DAB-tól, és egyedül csak a Dunaújvárost győzték le januárban eddig Miskolcon. Ugyanakkor a gyenge januári évkezdés után a székelyföldi túrája öt pontot hozott a DVTK-nak, legyőzték hosszabbításban a GYHK-t, és rendes játékidőben a Csíkszeredát is, egyedül csak a tabellán harmadiknak előrelépő Brassóval nem tudtak mit kezdeni Erdélyben.

 

A mieink ennél sokkal jobban kezdték az évet; kilenc mérkőzésből hatot megnyertek, csak Erdélyben kaptak ki kétszer, valamint az FTC vendégeként. Az Újpest az előző hétvégi Erste Liga szünet előtt utoljára egy hete játszott, akkor a FEHA19 csapatát győztük le hazai pályán magabiztosan, de a miskolciak még ennél is pihentebbek, ők kilenc nappal ezelőtt léptek utoljára jégre - még Brassóban. 

 

A DVTK-UTE összecsapás kedden 18.30-kor kezdődik Miskolcon, a meccset az Erste Liga TV élőben közvetíti.

 

#hajrálilák

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.01.16. MAC - UTE című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41