Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

AZ UTE JÓ LEHETŐSÉG NEKEM

Felnőtt 2021-06-30

Tősgyökeres fehérvári jégkorongozót igazoltunk Kovács Alex személyében. A 21 éves támadó az elmúlt években a Titánok csapatában játszott, de a Fehérvár AV19 tagjaként tavaly bemutatkozhatott az osztrák bázisú ICEHL-ben is.

 

“Furcsa lesz, hogy 16 év után másik jégpályára fogok edzésre járni - mondta az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia neveltje, Kovács Alex. - Ettől függetlenül jó lehetőség nekem, hogy egy ilyen nagy múltú klubnál is bemutatkozhatok, mint az Újpest. Mindig szerettem a lila-fehérek játékstílusát, ráadásul az UTE minden szezonban ott van a bajnokság legjobb csapatai között."  

 

Új csatárunk már megkezdte a felkészülést a Megyeri úton, ahol egyelőre heti négy edzésen vesz részt, mellette a nyáron focizni és futni is jár, de már nagyon várja a jeget. 

 

“Jobban szeretem a jeges edzéseket, amikor együtt van a csapat, és már élesben készülhetünk a szezonra. Tudom, hogy kikből áll majd az Újpest jövőre, az biztos, hogy összetartó, jó csapatunk lesz, amelynek magja főleg magyar játékosokból áll majd, ez pedig jót tesz a ligának és a teljes magyar jégkorongnak.” - tette hozzá a támadó, aki a szurkolókról is beszélt néhány szót. 

 

“Nagy erőt fog adni nekünk, ha újra szurkolók előtt játszhatunk. Személy szerint igyekezni fogok mindent megtenni a csapatért, 100 százalékot nyújtani a pályán, hogy az újpesti drukkerek velem is elégedettek lehessenek. - zárta gondolatait Kovács Alex. 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.12.04. UTE - GYHK című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41