Dátum: 2024 május 1. (szerda) | Fülöp, Jakab

hírek

AZ UTE OLYAN NEKEM, MINT EGY HÁZASSÁG

Felnőtt 2023-06-03

A következő szezont is lila-fehérben tölti klubunk 23 éves saját nevelésű támadója, Kovács Sebestyén. Játékosunk az előző idényben keveset játszott, ennek ellenére fel sem merült benne, hogy máshova igazoljon.

Ami a jégidőt illeti, tavaly nem sikerült előrelépnie Kovács Sebestyénnek, főleg a negyedik sorban játszott, és eleve csak 27 Erste Liga mérkőzésen kapott lehetőséget. A csapathoz való lojalitása azonban továbbra is megkérdőjelezhetetlen, így a hetedik felnőtt szezonjában is az UTE játékosa lesz.

"Egyelőre el sem tudom képzelni magam máshol, Újpest a nevelőegyesületem, nagyon közel áll a szívemhez a klub. - nyilatkozta a szerződéshosszabbításról Kovács Sebestyén az utehoki.hu-nak. - Kiváncsian várom a következő szezont, átalakul a stáb és a csapat is, motivál engem, hogy tiszta lappal indulunk."

Játékosunk arról is beszélt, hogy bár nem szeret rágódni a múlton, de számára is fájó pont, hogy az előző évben a csapat gyengén szerepelt.

"Tudom, hogy a tavalyi szezonunk nem sikerült jól, de az UTE olyan nekem, mint egy házasság, amiben van jóban és rosszban, vagyis nem hagyom cserben ezt a közösséget, hanem mindent meg akarok tenni, hogy együtt kimásszunk a gödörből, és hiszek a sikeresebb jövőben!"

Az új vezetőedzőnkkel már Sebestyén is megismerkedett, Markus Juurikkalát jól kommunikáló, szimpatikus szakembernek tartja, aki szerinte jól kijön majd a csapattal. 

Sok sikert a következő idényhez, Sebi!

#hajrálilák

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2024.02.14. UTE - Brasov című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41