Dátum: 2024 április 16. (kedd) | Csongor

hírek

BEMUTATKOZNA A FELNŐTTEK KÖZÖTT

Felnőtt 2021-08-05

Marad a csapatnál 19 éves kapusunk, Monostori Tamás is. A fiatal játékos tavaly néhány meccs erejéig leült a felnőttek kispadjára is az Erste Ligában, idén szeretne jégre lépni tétmérkőzésen. 

 

Junior csapatunknál jutott eddig több szerep Monostori Tamásnak, aki tavaly ősszel ennek ellenére néhány mérkőzésen besegített már a felnőtt csapatnak is. Akkor Duschek Dávid sérülése miatt Márkus Levente védett, mögötte pedig Monostori Tamás volt a cserekapus. Játékosunk idén a hatodik szezonját kezdi meg lila-fehérben.

 

“Valóban, tavaly már a felnőtt edzéseken, és néhány meccs erejéig a kispadon is ott voltam, az előttünk álló szezonban arra szeretnék törekedni, hogy minél előbb debütálhassak a jégen, remélhetőleg szurkolók előtt.”

 

A kapus számára nem volt kérdés, hogy szeretne-e Újpesten maradni. Úgy érzi, a Megyeri úton minden lehetőség adott ahhoz, hogy fejlődhessen. 

 

“Fiatalként azt tapasztalom, hogy a felnőtt csapatnál mindenki befogadó, és segítőkész. Izgatottan várom a szezont, úgy gondolom erős keretünk lesz jövőre is, reméljük, hogy sok örömet fogunk szerezni drukkereinknek.” - zárta gondolatait Monostori Tamás.

 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2024.01.17. UTE - FTC (MK) című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41