Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

BERGER ÁKOS MÁR A VISSZATÉRÉSEN GONDOLKODIK

Felnőtt 2021-01-29

A csütörtök esti derbi első harmadának elején csatárunk, Szabad Kevin véletlenül hátulról keményen leütközte az egyik játékvezetőt, aki nem tudta folytatni a munkát, hordágyon kellett őt levinni. Berger Ákos súlyos agyrázkódást szenvedett, de szerencsére már jobban van.

Az UTE–FTC-Telekom jégkorong Erste Liga-mérkőzés első harmadának elején Szabad Kevin véletlelnül leütközte hátulról Berger Ákos játékvezetőt. Társa, Babic Vladimir azonnal félbeszakította a játékot, az orvosi stáb a játékvezető segítségére sietett. Berger Ákos nem tudta folytatni a munkát, hosszú ápolás után hordágyon vitték le, majd kórházba szállították. A játékvezetőt a honvédkórházban alaposan megvizsgálták és ellátták, majd péntek reggel hazaengedték.

"Súlyos agyrázkódásom van, de szerencsére nincs törésem, a koponya CT negatív lett, komoly problémát nem mutatott – nyilatkozta Berger Ákos. – Sajnos jelenleg is kettős látással küzdök, és nem vagyok túl jól. De azt mondták az orvosok, egy-két nap, és remélhetőleg elmúlik. A fényt kerülöm, a sötét szobában fekszem, és pihenek. Néhány hétig biztosan nem végezhetek semmilyen sporttevékenységet, de remélem, hogy hamar felépülök, és az Erste Liga márciusi rájátszására visszatérhetek a jégre."

A rangadót az ápolás miatti mintegy negyedórás leállás után folytatták és végigjátszották, az FTC-Telekom hosszabbításban nyert 3-2-re a Megyeri úton. Szabad Kevin megmozdulását vizsgálja az Erste Liga fegyelmi bizottsága.

Sporttársunknak, Berger Ákosnak a klub, és az egész csapat nevében mielőbbi jobbulást kívánunk!

#HAJRÁLILÁK

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2019. 09. 16. UTE - FTC című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41