Dátum: 2024 április 20. (szombat) | Konrád

hírek

BODÓ LŐTTE A HÉT GÓLJÁT

Felnőtt 2021-01-06

A magyar bázisú nemzetközi jégkorongbajnokságban, az Erste Ligában az ünnepi időszak után is megválasztották a hét játékosát és a hét gólját. A legjobb Kiss Patrik, a DEAC csatára lett, a legszebb gólt pedig az UTE támadója, Bodó Christopher szerezte - éppen a DEAC elleni győztes mérkőzésen.....

A karácsonyi-szilveszteri időszak végén megválasztották a jégkorong Erste Liga legjobbját és legszebbjét. Ezúttal két hét meccsei után osztották ki az elismeréseket, amelyeket a két legjobb formában játszó csapat játékosai kaphattak. A DEAC 5 mérkőzésen 4 győzelmet aratott az ünnepi nagyüzem alatt, és ebből tevékeny részt vállalt Kiss Patrik. A már a válogatottban is bemutatkozott 22 éves jégkorongozó szó szerint kettesével gyártotta a pontokat, ami utólag is bizonyítja, jól tette, hogy Debrecenbe szerződött. Csapata a magyar bázisú nemzetközi bajnokság tabellájának élén állva folytatja a küzdelmeket. "Az első sorban sikerült megtalálni a formámat. Jól mentünk, sok időt töltöttünk a támadóharmadban, sok helyzetet alakítottunk ki. Jó volt az összjáték, sikerült gólokat szerezni, ez volt a legfontosabb" – nyilatkozta Kiss Patrik az Erste Liga hivatalos honlapján.

A DEAC-nál is lendületesebben halad jelenleg a céljai felé az UTE. Az újpestiek immár 7 meccses győzelmi sorozatban vannak, így a felemás szezonkezdet ellenére a középmezőnyből a közvetlen élbolyba kapaszkodtak. Ebben a kiváló kapusteljesítmények és az összeszedett védőmunka mellett nyilván az olyan csatárok produkciója is meghatározó, mint a magyar állampolgársággal is rendelkező Chris Bodó vagy a fiatal Szabad Kevin. A hét – azaz a két hét – legszebb gólja kettejük összjátékából született. Szabad Kevin oda sem pillantva játszotta meg háttal a csapattársát, aki bravúros mozdulattal használta ki a ziccert.

A HÉT gólja: https://youtu.be/mF8qY1ZMXIo

Erste Liga tabella

Teljes tabella

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41