Dátum: 2024 április 19. (péntek) | Emma

hírek

BRASSÓBAN JAVÍTHATUNK

Felnőtt 2021-02-04

Egy rendes játékidős győzelemmel egy pontra megközelíthetnék vendéglátónkat, a Corona Brassót, de ez a rengeteg hiányzó, és a felforgatott sorok miatt nem lesz egyszerű feladat....

A mérkőzés utolsó perceiben engedte ki a pontokat a kezei közül az Újpest szerdán. A lilák sokáig vezettek, majd emberhátrányban egyenlített ellenük a hazai jégen játszó Gyergyó, a piros-fehérek ráadásul nem sokkal később a győztes találatot is belőtték. Így lett a három lehetséges pontból 0, és ennek az Erste Liga-alapszakasz végéhez közeledve egyre nagyobb a jelentősége.

Gondoljunk csak bele: ha nyert volna Virág Csaba együttese, akkor csütörtök este a 2. helyért meccselhetne Brassóban, így viszont a 6. pozícióból várja az összecsapást, miután az SC Csíkszereda is megelőzte. A helyzet ezzel együtt képlékeny a tabella e régiójában, a Corona elleni bravúr így is sokat számítana. Persze nem lesz könnyű kivívni, Dave MacQueen ezüstérmes helyen tartózkodó gárdájánál továbbra sem jobb senki a meccsenkénti pontátlagot tekintve. Valcharék utoljára vasárnap játszottak Erste Liga-meccset, és bár azóta román bajnokin is érdekeltek voltak a Sportul ellen, az a meccs legfeljebb átmozgató edzéseknek minősülhetett – 25-2 lett a vége –, tehát pihenten várhatják a rangadót, ami a vendégeikre aligha igaz.

Ezzel együtt az UTE ismeri a Corona-verés receptjét, 3-ból kétszer nyerni tudott, igaz, büntetőkkel és hosszabbításban tette meg ezt. Változatlanul nehezítés az újpestiek számára, hogy sok kulcsemberük hiányzik.

fotó: Corona Brassó

forrás: jkb.hu

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.01.29. UTE - FTC című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41