Dátum: 2024 április 19. (péntek) | Emma

hírek

"BUDAPEST MINDIG AZ OTTHONOM LESZ"

Felnőtt 2021-06-23

Ahogy az elmúlt napokban kiderült, Bodó Christopher nem hosszabbította meg az előző szezon végén lejáró szerződését az Újpesttel. A válogatott csatár Székelyföldre költözik, de a legnagyobb tiszteletet búcsúzott el a klubtól, és a szurkolóktól.

 

“Szeretném megköszönni mindenkinek azt az egy évet, amit az Újpestben tölthettem. Nagyon élveztem minden lila-fehérben töltött percet, de sajnos most búcsúznom kell” - mondta a csatár, aki a tavalyi évben az Erste Liga egyik legponterősebb jégkorongozója volt. 

 

A kanadai-magyar kettős állampolgárságú támadó arról is beszélt, hogy furcsa lesz neki másik városba és országba költöznie, mert az elmúlt években Budapest lett az otthona. Ráadásul nemcsak a magyar főváros fog neki hiányozni, az elmúlt egy évben a Megyeri úti légkört is nagyon megszerette.

 

“Szeretem a várost, akár itt játszok, akár nem, valószínűleg Budapest mindig az otthonom lesz. A COVID miatt fura volt a tavalyi év, sajnálom, hogy nem igazán volt alkalmam játszani az újpesti szurkolók előtt. A klubnál mindenki nagyon jól bánt velem, a menedzsertől kezdve a játékosokon át egészen az edzőkig.”

 

Chris a Gyergyói HK-nál folytatja pályafutást, ahol újra együtt játszhat legjobb barátjával, Orban Brance-el.

 

“Nehezen hoztam meg a döntést. Örülök az új szerződésemnek, de szomorú vagyok, hogy ezért itt kell hagynom ezt a nagyszerű klubot. Hiányozni fog az Újpest, a legjobbakat kívánom az egész csapatnak.”

 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.03.01. UTE - DEAC című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41