Dátum: 2024 április 25. (csütörtök) | Márk

hírek

Brassó a következő ellenfél.

Felnőtt 2019-11-22

 

Az Újpest közel állt ahhoz, hogy végrehajtsa az Erste Liga-hétvége bravúrját, 2-4-ről felállva egyenlített a Sportklub otthonában, két perccel a vége előtt még döntetlen volt az állás, de végül Becze Tihamér találata rendes játékidőben eldöntötte a három pont sorsát. A viharos végjátékot hozó csatából minden bizonnyal így is tudnak építkezni a lilák, akik közül a 2-2 pontig jutó Erik Pance, Vincze Péter, Sikorcin Ladislav és Devin Di Diomete emelkedett ki, no és a 91,5%-kal védő Duschek Dávidra sem lehetett panasz.

Pihenni nincs idő, szombaton máris Brassóban kell gyarapítaniuk pontjaik számát, ha tudják, annál inkább, mivel legnagyobb ellenfelük, a Gyergyói HK 1 egységet begyűjtött Debrecenben, így csökkent a két csapat között a különbség a tabellán. Üldözői a Brassónak is akadnak szép számmal, amely az FTC-Telekom szétlövéses legyőzésével feljött a második helyre. A Coronának 42 pontja van, mögöttük az FTC a harmadik 41-gyel, a DEAC 40-nel, a DAB 38-cal áll, igen sűrű tehát a mezőny.

A kék-sárgák még csak egyszer játszottak az UTE-val a szezonban, a Megyeri úton izgalmas meccs végén a vendégek 1-4-es állásról tudtak egyenlíteni, ám a hosszabbításban nyertek a lilák. Az biztos, hogy a pénteki fokozott igénybe vétel okán két fáradtabb csapat találkozik szombat este Brassóban, nagy kérdés lehet, hogy melyikük képes inkább regenerálódni.

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2021.09.30. UTE - Gyergyó című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41