Dátum: 2024 április 25. (csütörtök) | Márk

hírek

CÉL A FELSŐHÁZ

Felnőtt 2022-10-14

Sokat léphet előre egy esetleges péntek esti sikerrel az UTE a tabellán. Ha a lilák legyőzik idegenben a Debrecent, akkor ideális esetben a hetedikről a negyedik helyre kerülhetnek az Erste Ligában.

 

A két együttes szeptember végén már összecsapott egymással, akkor az Újpest a Megyeri úton az első harmadban négy gólt lőtt, és ezzel eldöntötte a találkozót, aminek a végeredménye 5:2 lett. 

 

A Debrecen tulajdonképpen nem kezdte jól a szezont, eddig csak két skalpot gyüjtött az Erste Ligában, viszont György József fiai mindkét alkalommal erdélyi élcsapatot gyűrtek le. 

 

Az Újpest az előző játéknapon győzött hazai jégen a sereghajtó FEHA19 ellen 5:2-re, viszont előtte két vereség is becsúszott a mieinknek. Ha ma nyerni tudnánk a DEAC vendégeként, akkor felzárkóznánk a közvetlen élboly mögé a táblázaton. 

 

"Nekünk ugyanazt kell csinálnunk, mint a FEHA ellen, dolgozni keményen, és megküzdeni a három pontért. - mondta fiatal támadónk, Madácsi Benedek. - Fontos, hogy tartsunk magunkat ahhoz, amit kér az edzői stáb, ott kell lennünk az elejétől a végéig fejben teljesen."

 

Az DEAC-UTE Erste Liga mérkőzés 18.30-kor kezdődik Debrecenben, a mérkőzést - szokás szerint - az Erste Liga TV közvetíti élőben!

 

#hajrálilák

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.11.01. UTE - Brasov című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41