Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

DÉLUTÁNI MECCSEN KERÜLHETÜNK ELŐNYBE

Felnőtt 2022-03-05

Szombaton kora délután lép jégre csapatunk Debrecenben a negyeddöntő harmadik mérkőzésén. A párharc állása 1:1, a DEAC pályáján nyerni mindig nagyon nehéz, de az Újpestnek az alapszakaszban mégis mindkétszer sikerült. 

 

A hazaiak legutóbbi tíz otthoni bajnokijukból mindössze kettőt veszítettek el, úgy, hogy megverték közben a Gyergyót, a Brassót és az alapszakasz-győztes Csíkszeredát is, viszont az UTE-tól kikaptak még karácsonykor. 

 

Az tény, hogy a DEAC kedden és szerdán, a párharc első két meccsén többet lőtt kapura, mind a lilák. Azonban Virág Csaba szerint csapata már levetkőzte azokat a görcsöket, amelyek a hét elején jellemezték az Újpestet. 

 

“Szeretnénk szombaton megszerezni a második győzelmünket a szériában, mindenképpen ezért megyünk Debrecenbe - mondta az UTE vezetőedzője. - Nem is gondolunk még a vasárnapra, csak a következő meccsre. Minden mérkőzés kiélezett, szerintem a többi párharc is nagyon szoros lesz, a miénk is az, ezért fontos, hogy lépésről-lépésre haladjunk. A maximumot kell nyújtanunk, remélem, hogy sikerülni fog. Az biztos, hogy levetkőztük már azt a megilletődöttséget, ami az első mérkőzésen jellemzett minket. Azt várom, hogy minden játékos maximumot nyújtson, és teljesen odategye magát.” 

 

A DEAC-UTE negyeddöntő harmadik mérkőzése szombaton 14.05-kor kezdődik, a meccset az Erste Liga TV ezúttal is élőben közvetíti. 

 

#HAJRÁLILÁK

Erste Liga tabella

Teljes tabella

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41