Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

ÉLETBEN MARADNI

Felnőtt 2021-03-07

Története első Megyeri úti győzelmével 3-0-ra vezet a párharcban a debreceni együttes, az Újpest nagyon nehéz helyzetbe került.

Pedig a hazai csapat kezdett jobban, majd Pokornyi és Turcotte akaszkodott össze, jutalmuk egy-egy kisbüntetés lett.

Kisvártatva Novtony ütközte le hátulról Selant, ekkor néma maradt a zebrák sípja. A találkozó első gólja a harmad utolsó percében jött el, Filbrandt centerezését Berta tette be, 0-1. A második menet óvatosabb hokit és kevesebb indulatot hozott. A játékrész derekán Vokla indult el a kékről, megkerülte Godót, és szépen elrakta a korongot Rajna mellett, 0-2. A lila-fehérek nyomtak a zárkózásért, de nem tudtak túljárni Hetényi eszén.

A harmadik harmadban gyorsan szépített az UTE, Sikorcin volt eredményes egy kapu előtti kavarodást követően, 1-2. Vorobjov révén egalizálhatott volna az UTE, Hetényi bravúrosan védett.

A kétgólos differenciát az 50. percben állította vissza Kulesov, miután Berta kiütött korongját elvétették az újpestiek, 1-3. A hajrában az Újpestnek előbb saját kapuja előtt kellett észnél lennie egy emberhátránynál, majd a kilépő Vincze Pétert akasztotta utolsó emberként Berta. A büntetőre Bodó állt oda, próbálkozását védte Hetényi. Az utolsó percben lehívta kapusát Virág Csaba, ám ez nem járt eredménnyel. A pontosabban játszó DEAC ismét nyert – a Megyeri úton története során először –, így 3-0-ra vezet a párharcban, így a negyedik meccsen le is zárhatja a párharcot.

fotó: Jani Martin/UTE

forrás: jkb.hu

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.10.07. UTE - BJAHC című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41