Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

ELKÖTELEZETT LILA-FEHÉR SZURKOLÓKAT KERESÜNK

Felnőtt 2021-08-25

Minden Erste Ligában szereplő csapatnak három szurkolói mentora lesz, akik éves bérletet kapnak csapatuk hazai mérkőzéseire. A Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) programjában részt vevő drukkereink feladata a hazai hoki és az UTE népszerűsítése lesz.

Az MJSZ programjába minden Erste Ligában szereplő csapat három szurkolóját delegálhatja. A mentorok feladata, hogy olyan embereket csalogassanak ki a jégpályára, akik korábban soha nem voltak jégkorong mérkőzésen.

A mentoroknak az MJSZ egy rövid szezon előtti képzést tart a jégkorong szabályaiból, alapvető taktikai dolgokról és kommunikációs ismeretekről, majd szerződés köt velünk a soron következő idényre. A kiválasztottak éves bérletet kapnak csapatuk hazai mérkőzéseire.

A szurkolói mentorok érdekeltek abban, hogy minél több mérkőzésre minél több új embert vigyenek ki, ezekért pontokat kapnak, a pontokat pedig egyedi ajándékokra válthatják be. A legjobban teljesítőknek lehetőségük nyílik versenybe szállni az év végi élmény típusú díjakért is.

UTE szurkolói mentornak jelentkezni 2021. szeptember 5-én vasárnapig lehet az utementor@gmail.com e-mail címen.

A szezon alatt a program mentoráltjainak is jelentkezniük kell online felületen az előre kiválasztott mérkőzésekre, és jelentkezésük során azt is meg kell majd adniuk, hogy melyik csapat melyik mentorával szeretnének az adott meccsre kilátogatni. 

A kiválasztott mérkőzésen a mentor fogadja mentoráltjait a jégpályán (meccsenként maximum 3 főt), és beavatja őket a hoki szépségeibe. 

Sok sikert csapatunk leendő szurkolói mentorainak!

#hajrálilák

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.02.08. UTE - DAB című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41