Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

ELŐSZÖR A GYŐR ELLEN

Felnőtt 2021-11-28

Még soha nem játszott győri csapat ellen az Erste Ligában az Újpest. Az UNI Győr HC azonban nem egy teljesen idegen együttes a mieink előtt, hiszen a tavalyi Vasas költözött át a nyugati megyeszékhelyre.

 

Ladányi Balázs együttese a szezon elején szorgalmasan gyűjtögette a pontokat, főleg a sereghajtók ellen, a Csíkszeredát otthon és idegenben is megszorongatták, az utóbbi hét meccsükön azonban nem tudtak pontot szerezni, pénteken például alaposan, 10:3-ra verte meg őket Győrben a MAC. A mérkőzés után Ladányi egyenesen azt mondta, hogy ő még ekkora pofonba nem futott bele, amióta a felnőttben van.

 

Az UTE ilyen problémákkal nem küzd, az utóbbi kilenc meccséből nyolcat megnyert a ligában. A mieinknek inkább az okozhat nehézséget, hogy a szezon legnehezebb három hetében járnak. A következő 15 napban két naponta fog tétmeccset játszani az Újpest az Erste Liga legjobb csapatai ellen, közben kétszer is jégre lépnek FTC elleni derbin, és erdélyi túrára is készülnek, egy ilyen sorozatban pedig nehezebb felpörögni a papíron gyengébb riválisok ellen.

 

Az UTE-UNI Győr HC mérkőzés vasárnap 18.30-kor kezdődik az Újpesti Jégcsarnokban, amelyre jegyeket váltani ezúttal is csak online lehetséges az eventim felületén. 

#HAJRÁLILÁK

Erste Liga tabella

Teljes tabella

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41