Dátum: 2024 április 19. (péntek) | Emma

hírek

ELŐZHET AZ ÚJPEST

Felnőtt 2022-11-06

Vasárnap délután Dunaújvárosba látogat az UTE. A lilák jelenleg a liga nyolcadik helyén állnak, de egy rendes játékidőben szerzett győzelemmel a hatodik helyre is felléphetnek a tabellán.

 

A DAB alig több mint két hete nyerni tudott a Megyeri úton, ami bizonyítja, hogy Virág Csaba csapatának ezúttal sem lesz könnyű dolga. Az is igaz, hogy az október 21-én lejátszott mérkőzésen voltak a mieink az idei legrosszabb formájukban, és azóta sokat javult a lila-fehérek játéka. Múlt hétvégén szoros meccsen kaptunk ki az FTC ellen, majd megvertük a Gyergyót és Brassót hazai jégen, pénteken pedig megszereztük első pontjainkat a FEHA19 vendégeként. 

 

A Dunaújváros nem volt ennyire eredményes az utóbbi két hétben. Bár a DEAC csapatát szétlövésben legyőzték hazai pályán, de aztán kikaptak a Csíkszeredától és a FEHA19-től is, így nem csoda, hogy a két csapat; az UTE és a DAB azóta helyet cserélt a tabellán. 

 

Az együttesek vasárnap délután 17 órakor találkoznak újra, a mérkőzést az Erste Liga TV közvetíti élőben. Ha az UTE nyerni tud, akkor akár több helyezést is előreléphet a tabellán, a DAB pedig a mieinket előzheti vissza a ponttáblán, ha esetleg nyer az Újpest ellen.

 

#hajrálilák 

 

fotó: Vörös Dávid/UTE

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.01.12. GYHK - UTE című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41