Dátum: 2024 április 24. (szerda) | György

hírek

FELZÁRKÓZÁS AZ ÉLMEZŐNYHÖZ

Felnőtt 2021-01-01

Az ötmeccses győzelmi szériánknak köszönhetően közel kerültünk a dobogósokhoz, a listavezető DEAC legyőzésével folytathatnánk a felzárkózást.

Belejött az Újpest a hokiba az elmúlt hetekben, és ennek meg is van a szemmel látható eredménye. Mialatt a dobogósok körbeverték egymást, illetve esetenként lentebb található ellenfelektől is kikaptak, Virág Csaba gárdája 1 pontra megközelítette a negyedik Brassót – amely persze sokkal kevesebb mérkőzésnél tart –, és már a dobogós FTC-Telekomtól is csak 5 egység választja el. Ez a differencia csökkenhet 2 pontra, ha az UTE le bírja gyűrni a listavezető DEAC-ot is.

A lilák a Fradi elleni 2-6 óta a Vasassal szenvedtek meg leginkább, a Titánokat kétszer intézték el lazán, a megosztott címvédő elleni visszavágó 5-1 lett a javukra, majd harmadjára a DAB-ot is bedarálták. Ha ránézünk a játékosstatisztikáikra, szembetűnő: ezúttal végre kiválóan igazoltak, Chris Bodóval, Kyle Justtal és Maks Selannal is pompás vásárt csináltak, Rajna Miklós érkezése pedig igazi hab a tortán, bizonyára imádkoznak is, hogy az elvben a DVTK Jegesmedvék kötelékébe tartozó kapust nehogy vissza kelljen adniuk.

Mindezek nyomán a pénteki tévés meccs abszolút csúcsrangadónak tekintendő, elvégre a listavezető DEAC produkcióját sem illetheti kevesebb dicséret. David Musial fiai decemberben az összes magyarországi meccsüket megnyerték, két vereségük Erdélyben született, de előbb még ott is elintézték a sztárigazolásokkal felálló Sportklubot. A felek egyikének sorozata mindenesetre estére megszakad, de hogy ki lesz boldog a végén, megjósolhatatlan. Az eddigi 2 meccset egyaránt a hazai csapat nyerte, a debreceni kiütéssel zárult, majd az újpesti is magabiztos diadalba torkollott, eddig 1-1 a meccsállás kettejük között.

forrás: jkb.hu

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2019. 09. 16. UTE - FTC című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41