Dátum: 2024 április 19. (péntek) | Emma

hírek

FONTOS RÉSZE SZERETNE LENNI A "MOTORNAK"

Felnőtt 2021-07-23

Szülővárosából, a székelyföldi Gyergyószentmiklósról költözik Újpestre Csergő Hunor. A 26 éves támadó azt mondja, megtiszteltetésnek tartja, hogy a lila-fehérek szakmai stábja lát benne potenciált, ezért döntött úgy, hogy a Megyeri útra igazol.

 

Hunor megbízhatóan szállította a gólokat és gólpasszokat az elmúlt években a Erste Ligában és a román bajnokságban is. Különösen a 2018/19-es szezonban volt számára eredményes, amikor a magyar bázisú pontvadászatban 37, a románban pedig 34 pontig jutott. A csatár azt mondja, hogy klubot most azért vált, mert szüksége van új kihívásokra.

 

“Megtiszteltetés nekem, hogy az Újpest látott bennem potenciált, és nem sokkal a szülővárosom klubjától való távozásom után megkerestek. Hatalmas kihívás, hogy rövidesen elindult az első olyan szezonom, amit nem Gyergyószentmiklóson kezdek.”

 

Új játékosunk arról is beszélt, hogy már gyerekkora óta szeretett a Megyeri úti csarnokban játszani.

 

“Az utóbbi három Erste Liga idényben is jól éreztem magam az újpesti pályán, izgatottan várom már, hogy megismerkedhessek a csapattal, és hazai játékosként is jégre léphessek Újpesten. Bízom benne, hogy a helyükre kerülnek a dolgok, és játszhatunk majd újra telt ház előtt, valamint abban is, hogy hamar el tudom nyerni a szurkolók szeretetét. Igyekezni fogok eddigi tapasztalataimat és a tudásom legjavát hozzátenni a csapat teljesítményéhez, hogy fontos része lehessek a motornak.” - zárta gondolatait Csergő Hunor.

 

#HAJRÁLILÁK

Erste Liga tabella

Teljes tabella

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41