Dátum: 2024 április 23. (kedd) | Béla

hírek

GÓLERŐS CSATÁR ÉRKEZIK A DEAC-TÓL

Felnőtt 2021-07-09

A fehérvári nevelésű Kiss Patrik korábban egy évet játszott a DVTK Jegesmedvéknél is a szlovák bajnokságban. A 23 éves válogatott támadó tavaly kilenc góllal és 13 gólpasszal segítette az Erste Liga elődöntőig menetelő debreceni csapatot, az alapszakasz alatt egyszer a hét játékosának is megválasztották.

“A szezon végén, a rájátszásban debreceni játékosként még örülhettem, amikor kiejtettük az Újpestet, viszont jövőre már itt keresem a helyem, és szeretném megtalálni azt a formám, amivel továbbrepíthetem a csapatot a playoff első körénél” - mondta Kiss Patrik.

A támadó szerint a lila-fehér szurkolók nem fognak benne azért ellenséget látni, mert tavaly még a DEAC-nál játszott, és hozzátette, hogy az újpesti drukkerek szeretetét a pályán nyújtott teljesítményével szeretné kivívni. Kiss Patrik már megkezdte az edzéseket a Megyeri úton, egyelőre ismerkedik új csapatával.

“Jártam a konditeremben, és persze az öltözőben is, találkoztam már pár csapattársammal, eddig csak pozitív benyomásaim vannak, és szerintem ez így is fog maradni. Szeretném, ha egy jó alapszakasz után együtt véghez tudnánk vinni egy sikeres playoff-menetelést is, ehhez akarok a lehető legtöbbet hozzátenni.” - zárta gondolatait Kiss Patrik. 

 

Az új játékosunkkal készült interjú megtekinthető az UTE YouTube-csatornáján. 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.01.13. Brasov - UTE című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41