Dátum: 2024 április 28. (vasárnap) | Valéria

hírek

GYAKOROLNI A PLAYOFF-FORMÁT

Felnőtt 2024-03-02

Nehéz mérkőzés vár a lilákra az alapszakasz utolsó előtti meccsén. Erdélybe utaztunk, ahol a második helyet már bebiztosító Brassó látja vendéül a mieinket az Erste Ligában.

A szombati mérkőzésen szeretne az Újpest olyan teljesítmény nyújtani, amivel a rájátszásban is van keresnivalója, ráadásul a csapatnak még mindig van matematikai esélye, hogy kiharcolja a pályaelőnyt, de ehhez minimum nyerni kell Brassóban és jövő héten a BJAHC vendégeként Káposztásmegyeren is. A keretből továbbra is hiányzik Kiss Dániel, rutinos védőnk még a DVTK ellen idegenben sérült meg, de a csütörtök esti meccsen a Megyeri úton már a lelátóról nézte csapattársait. 

A Brassó számára már nincs valódi tétje a meccsnek, már biztos, hogy az alapszakaszban másodikok lesznek, viszont így sem vehetik félvállról a mai meccset, mert az sem kizárt, hogy éppen a mieinkkel kerülnek össze a rájátszásban. Így mindkét csapatnak tiszletet parancsolóan kell ezúttal játszania.

A Corona Brassó-UTE Erste Liga mérkőzés szombaton, magyar idő szerint 17.30-kor kezdődik, a meccset az Erste Liga TV élőben közvetíti.

#hajrálilák

fotó: Corona Brassov

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.01.09. UTE - DEAC című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41