Dátum: 2024 április 16. (kedd) | Csongor

hírek

GYŐRBŐL ÉRKEZIK ÚJ CSATÁRUNK

Felnőtt 2022-06-08

Madácsi Benedek Fehérváron nevelkedett, a tavalyi szezonban a Győri ETO HC csapatában játszott. Örömmel mondott igent, amikor az UTE megkereste.

A zöld-fehérektől érkező játékos az előző idényben nyolc gólt és kilenc asszisztot szerzett, ezzel az eddigi legeredményesebb Erste Liga szezonját zárta. Tárgyalása zökkenőmentesen zajlott az Újpesttel. 

"Amikor bejelentkezett értem az UTE, akkor sok számomra fontos ember véleményét kikértem, és mindannyian azt mondták, hogy fogadjam el az ajánlatot. - mondta az utehoki.hu-nak Madácsi Benedek. - Beszéltem régi fehérvári csapattársakkal is, hogy mi a véleményük, és abban erősítettek meg, hogy jó helyre szerződtem."

Új támadónk arról is beszélt, hogy az Újpest tavaly nagyon eredményesen játszott az alapszakaszban, szerinte csapatként csak az lehet a céljuk, hogy egy hasonlóan sikeres alapszakasz után a rájátszásban a döntőig jussanak.

"Szerintem ez egy reális cél. Személyes célom pedig az, hogy minél több jégidőt harcoljak ki magamnak, eredményes legyek, és így a csapat hasznára váljak." - tette hozzá Benedek.

A lila-fehérek legújabb szerzeménye éppen június 8-án ünnepli 23. születésnapját. Isten éltesse sokáig!

#hajrálilák

 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.02.13. DAB - UTE című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41