Dátum: 2024 április 28. (vasárnap) | Valéria

hírek

HAMAROSAN INDUL A SZEZONBÉRLETEK ÉRTÉKESÍTÉSE

Felnőtt 2023-09-10

Az előttünk álló 2023/24-es idényben szurkolóink két külön kategóriába válthatják meg bérleteiket, melyek belépést biztosítanak minden hazai Erste Liga alapszakasz és középszakasz meccsre, valamint a Magyar Kupa Megyeri úti mérkőzéseire is.

A hagyományos szezonbérlet mellé minden szurkolónk egyedi sálat adunk ajándékba, melyet kizárólag a bérleteseink számára készíttetünk.

Emellett lehetősége nyílik szurkolóinknak VIP-bérlet vásárlására is, amely mellé egy egyedi, névvel és számmal ellátott mezt ajándékozunk, igény szerint játékosaink aláírásával. Ezen felül a belső, zárt parkolóban is beengedjük a VIP-bérlet tulajdonosoknak.

Az új szezonban fejlesztjük a VIP kiszolgálást a Megyeri úti csarnokban. A büntetőpad felőli oldalon kialakítunk egy párnázott külön szektort, ahol VIP vendégeinket fogadjuk, emellett a VIP-helység kínálata is bővül különböző szendvicsekkel, italokkal.

Jegy és bérletárak:

  • Jegy:  1 600 Ft  (nem emelkedett a hazai és vendég jegyek ára.)

  • Bérlet:  32 000 Ft

  • VIP Jegy:  6 600 Ft
  • VIP bérlet:  98 000 Ft

A bérletesek ettől a szezontól ismét plasztikkártyát kapnak, ők kizárólag a kártya felmutatásával léphetnek majd be a csarnokba.

A bérletek árusítása az első hazai meccs előtt indul, kérjük a szurkolókat, hogy mindenki érkezzen időben a várható nagy érdeklődésre való tekintettel.

Kérjük, hogy bérlet vásárlási szándékukat előre jelezzék a hokimedia@ute.hu email címen.

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.10.31. UTE - DEAC című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41