Dátum: 2024 április 25. (csütörtök) | Márk

hírek

HÉTFŐN AZ UTE-MIKULÁS IS VÁRJA A SZURKOLÓKAT

Felnőtt 2021-12-03

December 6-án maga a Mikulás is ellátogat a Megyeri úti Jégcsarnokba, a Brasov Wolves elleni Erste Liga mérkőzésre. Azok a szurkolóink, akik mikulás sapkában érkeznek, belépőjegy megváltása nélkül vehetnek részt az összecsapáson, ráadásul a meccs előtt és a harmadszünetekben is várják meglepetések szurkolóinkat.

 

Az UTE is csatlakozott az Erste Liga Mikulás-hétvégéhez, péntektől hétfőig összesen hét mérkőzésen várják a hoki rajongókat különleges akciók és programok Mikulás alkalmából. Az Újpesti Jégcsarnokban szombaton derbi lesz a Ferencváros ellen, hétfőn viszont ünnepi hangulatban fogadjuk a Brassó csapatát.

 

Azok a felnőtt szurkolóink, akik hétfőn mikulás sapkában érkeznek a bejárathoz (valamint van szájmaszkjuk és védettségi igazolványunk), ingyen léphetnek be a jégcsarnokba. A felnőtt kisérővel mikulás sapkában érkezők kicsik, akik egyébként is minden mérkőzésre ingyen jöhetnek, édességet kapnak a bejáratnál az UTE-mikulásoktól, akiknek megszemélyesítői sem akárkik lesznek. 

 

A meccs előtt és a szünetekben speaker fokozza a hangulatot, ráadásul akik nemcsak mikulás sapkában jönnek ki a Megyeri útra, hanem abban is szurkolják végig a Brassó elleni mérkőzést, további ajándékokra számíthatnak. 

 

Az utolsó harmad előtti szünetben bemutatjuk csapatkapitányunk, Benk András a szezonban eddig használt, az egész csapat által dedikált mezét, amelyre december végéig lehet licitálni a csapat Facebook-oldalán. 

 

Az árverés nyertese a mezt december 30-án, a csapat naptári évben utolsó meccsén, az UTE-MAC HKB Újbuda Erste Liga mérkőzésen veheti át, a befolyt összeget a REX Kutyaotthon Alapítványnak ajánljuk fel. 

 

Vár mindenkit december 6-án, hétfőn az UTE-mikulás!

 

#HAJRÁLILÁK

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.10.21. UTE - DAB című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41