Dátum: 2024 április 23. (kedd) | Béla

hírek

Három mérkőzése van hátra a 2018-as naptári évből jégkorong csapatunknak!

Felnőtt 2018-12-25

A karácsony és az újév közötti időszakban – mint ahogy azt már megszokhatták szurkolóink – sincs leállás az Erste Ligában, hiszen a szűkös határidők miatt ekkor is rendeznek bajnoki mérkőzéseket …. csapatunknak mindjárt hármat is, plusz 2019. január 1-én is pályára fog lépni együttesünk.

Elsőnek december 26-án, szerdán Debrecenbe látogatnak Benk Andrásék, hogy a DEAC otthonából hozzuk el a mind a három pontot. Ellenfelünk pontosan előttünk van a tabellán a negyedik pozícióban, sajnos a Ferencváros elleni vereséget követően immár öt pontra nőtt az előnyük, de egy rendes játékidős győzelmet követően kettőre tudjuk csökkenteni a hátrányunkat. Ez a mérkőzés 18 órakor fog kezdődni, de az M4Sport 17:45 órától már elkezdi a beharangozót, majd élőben közvetíti az összecsapást.

A karácsonyi ünnepek után, december 28-án, pénteken, és 30-án, vasárnap már hazai pályán fogadjuk elsőként a Fehérvári Titánokat, majd az EV Vienna Capitals csapatát. A Titánok elleni találkozó 18 órakor, a Bécs ellen kicsit rendhagyó időpontban, 15 órakor kezdődik a Megyeri Úti Jégcsarnokban, és ezt a találkozót is az M4Sport fogja élőben közvetíteni.

Ezt követően az új év első napján, január 1-én, kedden, 17:40 órai kezdettel jön az utolsó Vasas elleni mérkőzésünk az alapszakaszban, ezúttal Káposztásmegyeren, a Vasas Jégcentrumban.

MINDENKIT NAGY SZERETETTEL VÁRUNK A MÉRKŐZÉSEKEN!

HAJRÁ UTE!

Az UTE jégkorongcsapatát a Szerencsjáték Zrt. támogatja!

Erste Liga tabella

Teljes tabella

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41