Dátum: 2024 április 18. (csütörtök) | Andrea, Ilma

hírek

Heti utánpótlás híreink!

Felnőtt 2020-03-01

Utánpótlás csapataink közül csupán az U21-es, és az U16-os korosztály tudott győztesen lekorcsolyázni a jégről. U14-es legényeink a Sportország ellen szenvedtek vereséget 6:4 arányban. U14-es B alakulatunk csütörtökön a PHC ellen szenvedtek 8:2-es vereséget, és szombaton sem sikerült felülkerekedni az Egerszegi Titánok csapatán, 3:1 arányban nyert a Titánok együttese. Az U16-os korosztály pénteken a Fehérvár, míg ma délben a Debrecen ellen szenvedtek 4:3-as, illetve 3:2-es vereséget. Az U16-os B csapatunk 4:2 arányban múlta felül a Lehel HC csapatát. U18-as fiainknak már a rájátszásban kell megmutatniuk, hogy ők a jobb csapat. Ez eddig nem sikerült, hiszen Hétfőn (02.24-én) 5:4 arányban alulmaradtak a Miskolci Jegesmedvék ellen. Március 12-én lesz a visszavágó, ahol muszáj győzedelmeskedni, hogyha bent szeretnének maradni a playoffban. A már nagykorú U21-es alakulatunk a Győr ellen tudott nyerni hosszabbításban

U14

UTE - Sportország SC ( 4:6)

Az első harmadban csak egy újpesti gól született, a negyedik percben Ujvári Balázs talált be. A második játékrészben négy gól esett, három újpesti, és csupán egy sportországi oldalon. A harmad elején tudott egalizálni az ellenfél, erre háromszor is tudtunk válaszolni. Orgoványi Richárd, Almás Zétény, és Mester Máté találatai után 4:1-es előnnyel mehettek pihenni a felek. A záró játékrész azonban hidegzuhanyt okozott, hiszen 5 perc alatt tudtak a sportországi fiatalok fordítani. A végső találat a 48. percben született meg, így 6:4-es vereséget szenvedtünk.

 

U16


UTE - Ifj. Ocskay Gábor JA. (3:4)

Csicsmann Balázs szerezte meg a vezetést Liláinknak a 11. perc végén. A fehérvári együttes azonban nem tétlenkedett, még a harmad vége előtt egyenlíteni tudott. Kilenc másodperc telt el a második harmadból, mikor Simon Levente újra vezetéshez juttatott bennünket, azonban két perccel később ismét jött a válasz vendég oldalról. A 35. percben már a Fehérvár vezetett, és növelni is tudta előnyét a 45. percben. A végeredményt Antal Barnabás állította be egy szépítő góllal a 46. percben.

Debreceni Hoki Klub - UTE (3:2)

A találkozó 5. percében szerezte meg a vezetést a Debrecen gárdája, és a második harmad elejéig kellett várni a válaszra. A második játékrész első percében egalizált Simon Levente. Két perccel később jött a válasz hazai oldalról. Ezt követően majdnem fél órán keresztül nem született gól, az 51. percben növelte előnyét a Debrecen. Az újpesti fiatalok nem hagyták magukat, az 53. percben Kerekes Noel még tudott szépíteni, azonban az egyenlítő találatra már nem volt elég üzemanyag.

 

U18

DVTK Jegesmedvék - UTE (5:4)

Csupán 17 másodperc kellett ahhoz, hogy Jakab Zoltán Máté megszerezze a vezetést. Nem örülhettek azonban a Liláink sokáig, a második perc végén jött is az egyenlítő találat miskolci oldalról. Nem tétlenkedett az Újpest sokáig, a hatodik perc elején Jakab Zoltán Máté duplázott. A szünet után ismét Jakab volt eredményes, ez egyértelműen az ő napja volt. A 34. percben Lászlóffy Botond Balázs növelte az előnyt. A Miskolc azonban nem adta fel, és húsz perc alatt egyenlíteni tudott. A hosszabbításban nem született döntés, a büntetőkben pedig a Jegesmedvék voltak eredményesebbek.

 

U21

Nem kezdődött jól a találkozó, hiszen 10 perc után, már 2:0-ra vezetett a Győr csapata. A második harmad derekán szépített Horváth Ákos, majd a záróharmad vége előtt Tkachenko Artem egyenlített. A hosszabbítás nekünk jött ki jobban, Danila Milushkin zárta le a második pont sorsát!

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2024.01.17. UTE - FTC (MK) című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41