Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

IDÉN MÁR GÓLT IS SZEREZNE

Felnőtt 2021-07-30

A harmadik felnőtt szezonját is Újpesten kezdi meg ősszel Horváth András. Saját nevelésű védőnk idén olyan játékossá akar válni, aki nemcsak stabilan és kevés hibával hokizik, hanem pontokat, gólt tud szerezni az Erste Ligában.

A 20 éves jégkorongozó összeségében pályafutása hatodik, felnőttek között a harmadik szezonját kezdi a Megyeri úton. Tavaly már állandó tagja volt az Erste Ligában játszó keretnek, idén pedig szeretne kicsit előrelépni a ranglétrán, és pontokat is szerezni a kanadai táblázaton.

“Minden lehetőség adott a fejlődésemhez Újpesten, ezért örülök, hogy számolnak velem a csapatnál. A tavalyi szezonban nem a pontszerzés volt az elsődleges feladatom, inkább egyszerűbb, stabil játékot kellett játszanom. Bízom benne, hogy az elvégzett munka kifizetődik, idén kevés hibával szeretnék hokizni hátul, és pontokkal is segíteni a csapatot. Szeretném meglőni az első gólomat az Erste Ligában.” - nyilatkozta az utehoki.hu-nak Horváth András.

Játékosunk a héten kisebb megfázással bajlódott, de azt ígérte, hogy jövő hét szerdán, a csapat első jeges edzésén már ő is Virág Csaba vezetőedző rendelkezésére fog állni.

#HAJRÁLILÁK

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.12.20. FTC - UTE (MK) című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41