Dátum: 2024 június 20. (csütörtök) | Rafael

hírek

IRÁNY DEBRECEN

Felnőtt 2023-11-19

Az ezen a héten már harmadik Erste Liga mérkőzésünket a sereghajtó Debrecen otthonában vívjuk. Ennek ellenére nem lesz könnyű a dolgunk, mert az elmúlt két meccsen nem szerzett pontot a csapatunk, és a DEAC már sokszor megviccelt bennünket, főleg hazai jégen.

 

Nincsenek túl jó formában a csapatok, ez a megállapítás most a DEAC-ra és az Újpestre is igaz, pedig a lila-fehérek 14 mérkőzés után vezetik az Erste Ligát. A mieink a héten meglepően könnyen kaptak ki a Ferencváros elleni derbin 5:1-re, majd a BJAHC vendégeként is vereséget szenvedtek 4:2-re. 

 

A debreceniek még ennél is jóval mélyebb gödörben vannak, hiszen legutóbb október 27-én a Brassó ellen tudtak győzni. Ízóta három sima zakó mellett egyetlen pontot szereztek, viszont azt éppen nálunk, a Megyeri úton, amikor csak büntetőkkel nyertük meg a meccset. Viszont a két csapat már játszott ebben a kiírásban Debrecenben is, akkor a mieink az utolsó harmadban szerzett két góllal nyertek 3:1-re a cívisvárosban. 

 

A DEAC-al kapcsolatoban fontos hír, hogy a héten szerződés bontottak egy finn védőjükkel, majd szombaton bejelentették, hogy leigazoltál a szintén bekk cseh Vojtech Klozt, aki már két szezont lehúzott a hajdúságiknál, és akkor igencsak jó mutatókat produkált. Ő már a tervek szerint játszhat a mieink ellen a vasárnap 18.00-kor kezdődő mérkőzésen. 

 

A DEAC-UTE meccset az M4 Sport + élőben közvetíti.

 

#hajrálilák

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2021.11.21. UTE - DAB című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41