Dátum: 2024 április 26. (péntek) | Ervin

hírek

ISMÉT RANGADÓ A DEAC ELLEN

Felnőtt 2021-01-10

Nyolc győzelem után érkezik csapatunk Debrecenbe, hogy 10 napon belül másodszor megmérkőzzön a hajdúsági gárdával. A meccset 14.10-től az M4 Sport+ csatorna élőben közvetíti.

Az kétségtelen, hogy két kiváló formában lévő gárda meccsel egymással Debrecenben. A DEAC az erdélyi túrája óta mindössze 1 vereséget szenvedett, ezzel szemben nem kevesebb, mint 5 győzelmet aratott, elkapva többek között az akkor még listavezető MAC HKB Újbudát is, illetve nem sokkal korábban a jelenlegi első FTC-Telekomot, valamint a Csíkszeredai Sportklubot is felül tudta múlni.

Az említett vereséget éppen az UTE otthonában szenvedte el David Musial legénysége, mégpedig egy színvonalas és lendületes összecsapáson. A rengeteg gól ellenére komoly hokit mutattak be a felek azon a találkozón, amelyet ugyancsak láthattak a tévénézők január 1-jén.

Az Újpest egészen elképesztő szériában van, 8-szor nyertek egymás után Bodóék, legutóbb a Brassó sem tudott velük mit kezdeni, a kék-sárgák hosszabbításban voltak kénytelenek megadni magukat a Megyeri úton. Mindebből látható, egyenlő erők küzdenek majd az északkelet-magyarországi hokifellegvárban. A DEAC-nál egyelőre kétséges, hogy az egyik legjobb csatár, Dominik Novotny rendelkezésre állhat-e, ám jó hír, hogy amennyiben a szakvezetők úgy látják jónak, a frissiben igazolt Pavel Pisarikot bevethetik.

Ami a felek idei mérlegét illeti, kizárólag 3 pontos hazai győzelmek születtek. A Megyeri úton kétszer nyert az UTE, a DEAC ottonában ellenben 8-1-re kiütéssel nyert a hazai csapat még november 1-jén, lila-fehér szemmel nézve azonban az még egy másik korszak volt.

fotó: Jani Martin/UTE

forrás: jkb.hu

 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2021.11.21. UTE - DAB című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41