Dátum: 2020 február 18. (kedd) | Bernadett

hírek

Indul a középszakasz!

Felnőtt 2020-01-25 Megtekintések száma: 477

Január 25-én, azaz holnap indul számunkra a középszakasz. Az idei szezonról lehet mondani bármit, csak éppen azt nem hogy egyenletesen jó vagy egyenletesen rossz volt. Számok nyelvére lefordítva 16 győzelem, és húsz vereség. EZ mind 50 pontra volt elég, és egy alsó ház listavezetésére. Egy biztos, a szezon elején nem erre számítottunk, de mégis valahogy kellemes szájízzel várjuk az előttünk álló feladatokat.

Boncolgassuk kicsit ezt az alapszakaszt. Szilassy öt és fél év után távozott a lila szentélyből. Nem lehet elmenni a tény mellett, hogy a Szilassy-Baróti duó juttatta olyan szintre a klubot amilyennek most ismerjük. Az edzőváltás után Virág Csaba jött a "Mester" helyére, és nem úgy történtek a dolgok egészen Decemberig ahogy szerettük volna. 

Elköszöntünk Jared Brown-tól, jött Reed. Megköszöntük Cody Carlson eddigi munkáját, jött Saukko, végül Rafaj Attila. A tél első hónapjában kikaptunk a Szeredától büntetőkkel egy tartalékos csapattal, ott látszott először a fény az alagút végén. Visszatértek a hiányzók, jött az eredmény. December 28-án kikaptunk a Ferencváros ellen hosszabbításban, hosszú idő után pontot loptunk Erzsébetről. 

Valami látszott. Látszott a csapatkohézió, észrevehető volt a hangulat pozitívabb kiugrása. 

JANUÁR 8.!

Elvertük rendes játékidőben az ősi rivális Ferencvárost a szezon egyik legjobb találkozóján, dícséret illeti mindkét csapatot. A szurkolók körében elterjedt "Devin Zászlós" mozdulata ugyan 2700 eurót ért, kénytelek vagyunk ezt is tényként kezelni. A csapat elindult Erdélybe, hazajöttünk hat ponttal.

 

Nincs más hátra, minthogy a rigmusok, a dobok, és a gólöröm két hét kihagyás után újra hangossá tegye a Lila Szentélyt.

 

Hajrá Lilák!

Erste Liga tabella

ersteliga.hu/stats/standings#/1945/regular

Képek

UTE-Csíkszereda Március 14 című gallériából ízelítő

Videók

hirdetés

TippmixPro - Tétel teljes az élmény

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41