Dátum: 2024 április 25. (csütörtök) | Márk

hírek

Irány az ELŐDÖNTŐ

Felnőtt 2020-02-27

A szerdai mérkőzéshez képest egyetlen változás történt a keretekben, Zanoski helyett Baker öltözött az Acélbikáknál. Az UTE kezdte jobban a meccset, a 2. perc végén emberelőnybe került, amit nem használt ki, de fél percen belül megszerezte a vezetést Sikorcin révén. A folytatásban is Hughson maradt a főszereplő, főleg a vendégek kapuja előtt zajlott a játék. A harmad közepén a DAB majdnem kivédekezte Azari kiállítását, ám 2 másodperccel a lejárta előtt Sikorcin passzából Vincze meglőtte a második újpesti gólt. A játékrész második felére felélénkültek a dunaújvárosiak.

A 26. percben eljött a harmadik UTE-fór, Hughson a bravúrjaival meccsben tartotta az Acélbikákat. A negyedik már meghozta az első emberelőnyös gólt: Ainsworth centerezését DiDiomete tette be közelről. Fél percen belül megszületett az első újpesti kiállítás, a DAB nem tudott komoly nyomást helyezni Duschek kapujára. A 36. percben Vincze és Varga egyszerre kapott kisbüntetést, ami visszahozta a vendégeket a meccsbe: előbb 5 a 3 ellen Lendák megpattanó lövésével szépítettek a dunaújvárosiak, aztán a szimpla fórt Turcotte lőtte be közelről. Nem tartott sokáig a DAB öröme, két perc múlva Sikorcin passzát Csamangó betette közelről, újra két góllal vezetett az UTE.

A harmadik harmad közepén egy emberhátrányos góllal eldőlni látszott a meccs és a párharc: Kovács Attila indítását követően Reed zárta sikerrel a szólóját. Az 54. percben Azari magas bottal való játék miatt 2+2 perces kiállítást kapott, amit hiába bekkeltek ki a vendégek, Hüffner kiállítása újabb 2 percnyi hátrányt hozott. A DAB-nak a kapuslehozatalra sem volt meg az esélye.

Csapatunk 5-2-re győzött, a negyeddöntőt söpréssel, 4-0-s összesítéssel abszolváltuk.

 

Forrás: Jégkorongblog

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2023.09.29 BJAHC - UTE című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41