Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

JÖN A BRASSÓ

Felnőtt 2021-12-06

A karácsony előtti utolsó hazai meccse következik a lila-fehéreknek, az ellenfél az a Brassó lesz, amelyik Újpesten zárja felemás magyarországi túráját.

 

Csütörtökön és pénteken nem termett babér az erdélyi csapatnak a Tüskercsarnokban. Előbb az FTC, majd másnap a MAC HKB Újbuda verte őket 5:1-re, vasárnap viszont Győrben nyerni tudtak a kék-sárgák. 

 

Dave MacQueen együttesére amúgy is jellemző idén, hogy két arca van. Az erdélyiek játékában éppen úgy benne voltak az elmúlt hetekben a méretes zakók, mint a meglepetésgyőzelmek.  

 

A mérkőzésnek egyértelműen a tabellán második helyezett UTE az esélyese, hiszen az elmúlt héten sikerült legyőznünk a listavezető és egyben Erste Liga címvédő Csíkszeredát és a Ferencvárost is. A nagy kérdés az, hogy meddig bírja szusszal Virág Csaba együttese, hiszen a keretből még mindig olyan meghatározó játékosok hiányoznak, mint például Benk András, Pokornyi Dávid vagy éppen Kovács Sebestyén.

 

A mérkőzés, amelyen többek között a Mikulás és egyéb meglepetések is várják a drukkereket (pl. aki mikulás sapkában érkezik, ingyen léphet be, vagy ajándékot kap a nagyszakállútól), hétfőn 18.00-kor kezdődik, aki inkább mégis jegyet venne, az alábbi Eventim-aloldalon megteheti.

Erste Liga tabella

Teljes tabella

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41