Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

JÖN A MUMUS

Felnőtt 2022-02-05

Kettőből kétszer szenvedett rendkívül fájó vereséget Székesfehérváron ebben az idényben az Újpest. A DVTK mellett a Titánok az egyetlen olyan csapat, amelyik pályaválasztóként kétszer is legyőzte a lilákat az alapszakaszban.

 

A két vereség mellett azért hazai pályán a mieink voltak a jobbak; november elején a kupában 7:0-ra, az Erste Ligában 7:1-re verték a fehérvári fiatalokat. Az alapszakasz vége előtt két héttel nagyon fontos, hogy ismét legyőzzük Anatolij Bogdanov vezetőedző csapatát. 

 

A Titánok pénteki sikerével és a Dunaújváros MAC elleni vereségével eldőlt, hogy a “kis Volán” ott lesz a négy csapatos mini rájátszásban, amelyben a hetedik, a nyolcadik, a kilencedik és a tizedik csapat döntheti el, hogy ki csatlakozzon az alapszakasz első hat csapatához a playoffba. 

 

Az Újpest a DEAC elleni győzelmével kicsit közelebb került az alapszakasz végére kitűzött céljához, Virág Csabáék szeretnének a dobogón végezni, de ehhez valószínűleg mindkét hátralevő meccsüket meg kell nyerniük. 

 

Tehát a csapatnak óriási szüksége van rá, hogy a hazai pálya előnyét kiélvezve, minél több szurkoló előtt léphessen jégre vasárnap 18.30-kor a Megyeri úti Jégcsarnokban.

 

A meccsre jegyeket venni ezúttal is az Eventim felületén lehet!

 

#HAJRÁLILÁK

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2021.10.10. Matiné című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41