Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

JÓNEVŰ MAGYAR-KANADAI ÚJPESTEN

Felnőtt 2022-07-04

Orbán Jamesnek az unokabátyja (Orbán Brance - Gyergyói HK) és idősebb fivére (Orbán Blake - DEAC) is az Erste Ligában játszik. A 24 éves támadó eddig a kanadai egyetemi bajnokságban hokizott, pályafutása első profi szerződését kapta az Újpesttől.

Új balkezes csatárunk az elmúlt években nem játszott túl sokat a University of British Columbia csapatában, ennek ellenére olyan kétirányú csatárnak tartja magát, aki a támadásban és a védekezésben is hatékonyan segíti társait a jégen.

"Igyekezni fogok, hogy minden cserébe rengeteg energiát tegyek, a támadóharmadban szeretném az összes helyzetem kihasználni. - nyilatkozta az utehoki.hu-nak Orbán James. 

A gyergyói csapatkapitány, Orbán Brance unokaöccse, a tavalyi évet a DEAC-ban töltő Orbán Blake öccse, akinek édesapja és nagybátyja is profi játékos volt, ősztől első légiós szezonját kezdi az Újpest színeiben.

"Örülök, hogy a profi karriereremet Magyarországon kezdhetem meg, így amikor jött a lehetőség, akkor nem is gondolkodtam sokat. Budapest egy gyönyörű város, az UTE pedig egy remek klub, ezért nemes egyszerűséggel jó döntésnek érezem azt, hogy ideigazoltam."

Sok sikert Magyarországon, James!

#hajrálilák

fotó: gothundebirds.ca 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2021.11.07. UTE-Titánok című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41