Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

JÖNNEK AZ FTC-T VERŐ TITÁNOK

Felnőtt 2021-11-06

Igaz, hogy a mieink kedden a kupameccsen átgázoltak a Titánokon, a székesfehérvári csapat azonban csütörtökön újra bebizonyította, hogy az Erste Ligában nem lehet őket félvállról venni, miután hazai pályán legyőzték az FTC-Telekom csapatát. Ennek ellenére az Újpest szeretné folytatni az eddig négy meccses győzelmi sorozatát. 

 

Izgalmas összecsapáson verte meg csütörtökön a Titánok csapata a Ferencvárost, a mérkőzés végeredménye 1:0 lett, tehát a zöldek gólt sem tudtak lőni a fehérvári kapusnak, Szeles Martinnak, aki a mérkőzésen 43 kapura tartó lövést hárított. 

 

Ugyanakkor a mieink kedden a Megyeri úton hét gólt vágtak a Titánoknak, igaz, hogy akkor nem Szeles védett, és pénteken a MAC ellen is jó játékkal győztek 4:2-re, így egyértelmű esélyesei a vasárnap 18.30-kor kezdődő összecsapásnak. 

 

“Fontos meccs ez számunkra, jól játszottunk a Titánok ellen a Magyar Kupában, ugyanakkor gondjaink voltak velük Székesfehérváron. - mondta támadónk, Sam Coatta. - Fiatal, de képzett játékosokból álló csapatról van szó, figyelnünk kell, hogy jól kezdjük ellenünk a meccset.”

 

A mérkőzés vasárnap 18.30-kor kezdődik az Újpesti Jégcsarnokban, amelyre jegyeket váltani ezúttal is csak online lehetséges az eventim felületén. 

 

#HAJRÁLILÁK

fotó: Jani Martin/UTE

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2021.10.14. Titánok - UTE című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41