Dátum: 2024 április 25. (csütörtök) | Márk

hírek

KARÁCSONYKOR ÚJRA DEBRECEN

Felnőtt 2021-12-25

Éppen egy hónapja, november 26-án látogatott utoljára csapatunk Debrecenbe. Akkor a mieink 2:1-re győztek, az elmúlt két hétben pedig nem játszottak tétmeccset, így pihentebben érkezhetnek meg a mérkőzésbe, mint a DEAC.

 

Hat hiányzóval tudott hosszabbítás után győzelmet aratni az Újpest a DEAC ellen még novemberben, most viszont közel teljes kerettel utazhatunk újra Debrecenbe, ahova az elmúlt években legtöbbször nem nyerni járt a csapat. 

 

Az egy hónappal ezelőtti mérkőzés után is elmondta Virág Csaba, hogy a Debreceni Jégcsarnok a liláknak “nem könnyű pálya”, mert a játéktere kisebb a megszokottnál. Ettől függetlenül a december 26-i találkozó esélyese egyértelműen a vendégcsapat, miután az UTE jóval előkelőbb helyen áll a tabellán, ráadásul nemcsak novemberben, hanem október elején is győzni tudott a Debrecen ellen 4:0-ra a Megyeri úton.

 

Az ünnepi meccsre a mieinknek egy hosszabb szünet után kell felpörögni, ugyanakkor a DEAC egy keddi, DVTK elleni idegenbeli 5:3-as sikerrel hangolt a karácsonyi mérkőzésre, amelyen meglepetésekkel várják a szurkolókat. 

 

A 19 órakor kezdődő találkozón az Erste Liga Karácsony keretében lesz ajándék mézeskalács, Quizezz játék a harmadszünetekben, valamint szaloncukoreső is. Az újpesti szurkolóknak talán még ennél is fontosabb hír, hogy a találkozót az M4 Sport csatorna élőben közvetíti.

 

#HAJRÁLILÁK

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.12.11. UTE - FTC című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41