Dátum: 2024 április 20. (szombat) | Konrád

hírek

KELL A PONT A LILÁKNAK

Felnőtt 2022-10-11

Két rendes játékidőben elszenvedett vereség után várja a győzelmet az újpesti publikum csapatunktól. Az ellenfél - tíz napon belül már másodszor - a FEHA19 lesz, a székesfehérváriakat tavaly kétszer vertük az alapszakaszban hazai pályán.

 

Pályaválasztóként először lépünk jégre idén a FEHA19 jórészt fiatalokból álló együttese ellen. Tíz nappal ezelőtt a "kisvolán" egy rendes játékidőben aratott 3:2-es győzelemmel ellenünk szerezte meg első pontjait, majd a hétvégén simán kikapott a Ferencváros vendégeként.

 

A mieink a szezonrajthoz képest meglepetésre kaptak ki Székesfehérváron, bár az tény, hogy az ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban tavaly sem ment a liláknak. Az Újpest a soron következő meccsén, múlt pénteken ráadásul 5:1-es vereséget szenvedett hazai pályán a BJAHC-tól, vagyis van mit javítania.

 

"Nagyon kemény mérkőzésre számítok, az utóbbi időben nem úgy alakultak a meccseink, ahogy szerettük volna. - mondta székesfehérvári nevelésű játékosunk, Balogh Bence. - A kemény munka lehet a győzelem kulcsa és a fegyelmezett, alázatos játék. A szurkolóinkra nagy szükség van, sokat jelent nekünk a buzdításuk, úgyhogy remélem, most végre kiszolgáljuk őket egy győzelemmel."

 

A hazai csapattal kapcsolatos hír, hogy a klub közös megegyezéssel szerződést bontott a kanadai-magyar légióssal, Orban James-szel, aki csak egy Erste Liga meccsen lépett jégre a bajnokság rajta óta. 

 

A 2022. október 11-én, kedden 18 órakor kezdődő UTE-FEHA19 mérkőzésre belépőket venni a meccs előtt a jegypénztárban, vagy az eventim.hu felületén lehet. 

 

#hajrálilák

 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2021.12.28. Győr - UTE című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41