Dátum: 2024 április 29. (hétfő) | Péter

hírek

KEMÉNY ÜTKÖZETRE SZÁMÍT KISS PATRIK

Felnőtt 2024-02-25

Vasárnap kora délután ismét a DVTK Jegesmedvék lesz az Újpest ellenfele, méghozzá TV-s meccsen. A két csapat az idei Erste Liga kiírásban már hatodszorra találkozik, a győzelmeket tekintve eddig az UTE vezet 3:2-re.

 

Miután pénteken egy kiegyenlített, nagyon magas színvonalú meccset vívott egymással a két csapat, így erre a meccsre külön felkészülnie nem, inkább csak rápihennie kellett a küzdő feleknek. A pénteki mérkőzésen az Újpest többet dominált ellenfelénél, ennek megfelelően többet is lőttek kapura a mieink, de miután a rendes játékidőben mindkét csapat három gólt szerzett, így egyértelmű, hogy a helyzetkihasználásunk gyengébb volt, mint a miskolciaké. 

 

"Valóban sok jó lövőhelyzetet alakítottunk ki, erre lehet építkezni, hátul viszont ki kell javítanunk azokat a hibáinkat, amelyekből ők egyből lövési és gólszerzési lehetőséghez jutottak. - mondta ponterős támadónk, Kiss Patrik a pénteki mérkőzés után és a vasárnapi összecsapás előtt az utehoki.hu-nak. - Leginkább a helyzetkihasználásunkon kell javítani, persze pénteken szereztünk három gólt, de a nagy helyzeteinket tekintve többet is lőhettünk volna. Vasárnap is kemény meccs vár ránk, Miskolcon mindig nehéz nyerni, fizikális, gyors, oda-vissza hokira számítok."

 

A DVTK Jegesmedvék-UTE Erste Liga mérkőzés vasárnap 14.05-kor kezdődik a Miskolci Jégcsarnokban. A meccset az M4 Sport + csatorna élőben közvetíti.

 

#hajrálilák

Erste Liga tabella

Teljes tabella

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41