Dátum: 2024 március 29. (péntek) | Auguszta

hírek

KÉT FIATALUNK IS ALÁÍRT

Felnőtt 2022-06-12

Profi szerződést kapott az Újpestnél két saját nevelésű utánpótlásjátékos, Balázsi Márton és Lászlóffy Botond. Az előző szezonban már mindketten pályára léptek a felnőttcsapatban is. 

 

Védőjátékosunk, a 19 éves Balázsi Márton a tavalyi Erste Liga szezon alatt már sokszor besegített a felnőttcsapatnál, és jó néhány meccsen jégre is lépett.

 

"Nagyon örültem neki, amikor megtudtam, hogy idén már teljes értékű tagja lehetek a felnőtt keretnek." - mondta Balázsi Márton. - Titkon bíztam ebben, hiszen az előző idényben igyekeztem bizonyítani, hogy helyem van a csapatban. Nagyon hálás vagyok, hogy ennyire megbecsül a vezetőség. Szeretnék megharcolni a helyemért, és a legjobb hat hátvéd közé kerülni, majd a speciális egységek között is bizonyítani, ha lehetőséget kapok rá."

 

A még nem egészen 19 éves támadójátékosunk, Lászlóffy Botond Marcinál kevesebb lehetőséget kapott az előző idényben a felnőttcsapat mellett, viszont az Újpesti Jégkorong Akadémia U21-es alakulatának színeiben 18 mérkőzésen 12 gólt és összesen 21 pontot szerzett.

 

"Megtisztelve éreztem magam, amikor felajánlotta a vezetőség a profi szerződést. - mondta az utehoki.hu-nak Lászlóffy Botond. - Természetesen ezért dolgoztam mindig, de nem számítottam rá, sőt az aláírást követő pár napban szinte fel sem fogtam a helyzetet. Szeretném bebizonyítani, hogy nem hiába kaptam szerződést, és pontokkal is segíteni a csapatot a szezon során."

 

Szerződésének aláírásakor Balázsi Márton az előttünk álló szezonról is ejtett néhány szót.

 

"Remélem jó idényünk lesz, aminek a végén bajnokságot nyerünk majd!"

 

#hajrálilák

 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2024.02.16. UTE - FEHA19 című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41