Dátum: 2024 március 28. (csütörtök) | Gedeon, Johanna

hírek

KI-KI MECCS LEHET AZ UTE-BRASSÓ

Felnőtt 2022-11-01

Mindkét együttes négy meccses nyeretlen szériát zárt le vasárnap. Hatalmas kérdés, hogy a kedd esti halloween-meccsen melyik arcukat mutatják a csapatok. 

 

Bár szépen zárta le az októbert, de az előző hónap nem Dave MacQueen csapatáé volt. Az együttest oda-vissza megverte a Csíkszereda, a Gyergyó is nyert Brassóban, és a múlt héten csütörtökön kezdett magyarországi túrát is két vereséggel indították a sárga-kékek a DVTK, illetve a Debrecen vendégeként. A rossz szériát végül a Ferencváros ellen zárták le, miután vasárnap a Tüskecsarnokban 6:3-ra verték a zöld-fehéreket.

 

Érdekesség, hogy bár az UTE sem kezdte jól az idei Erste Liga alapszakaszt, de az erdélyi csapatok ellen továbbra is jól megy a mieinknek. Szeptemberben a Megyeri úton a bajnok Csíkszeredát, vasárnap pedig a szintén nagyon erős Gyergyói HK-t sikerült legyőznie Virág Csaba együttesének, így az előjelek szerint jó mérkőzésre van kilátás kedd este is.

 

Ráadásul a Corona Brasov elleni mérkőzésen halloweeni jelmezversennyel és Kahoot kvízjátékkal várjuk szurkolóinkat. A meccs előtt az összes jelmezbe öltözött drukkert lefotózzuk, majd a Facebookra feltöltött galériában lehet szavazni a legjobb maskarákra.

 

A november 1-én, kedden 18 órakor kezdődő meccsre jegyeket venni online, illetve a Megyeri úti Jégcsarnok pénztárában lehet. Szeretettel várjuk a lila-fehér szimpatizánsokat és minden jégkorongrajongót!

 

#hajrálilák

 

fotó: Vörös Dávid/UTE

 

Erste Liga tabella

Teljes tabella

Képek

2022.02.06. UTE - Titánok című gallériából ízelítő

Videók

1%

UTE az utánpótlásértAdószám: 18165159-1-41